05.04.2019 – Fredag / Søgne

I dag så poppet det opp en “re-cap” fra DayOne for et år siden, den inneholdt en Instagram post der jeg hadde kjøpt vanntette pakke poser for tur bruk.

De posene er fremdeles aldri brukt …

Da er det gjerne på tide å planlegge en tur ganske snart, det er greit at jeg var arbeidsledig, flyttet fikk jobb, men en tur burde jeg hatt tid til 🙂

Nå er jeg den lykkelige eier av en hund også, så da er jo godt selskap i boks.

Får ta en skjerping på tur fronten tror jeg.

Skjerpings på tur fronten 🙂

På jobb.

By Johnsen

Velkommen, dette er en uavhengig "publikasjon" lansert januar 2018 Jeg er en stolt far og bestefar som elsker friluftsliv og å tilbringe tid med hunden min, King Kenny, en Norsk Elghund Sort. Her på bloggen min deler jeg mine erfaringer fra våre turer, litt tips til andre friluftsentusiaster, og forhåpentligvis gi dere inspirasjon til å komme seg ut og nyte vår flotte natur. Jeg har alltid hatt en kjærlighet til naturen, og jeg har tilbrakt mer og mer tid på å loffe rundt i skog og fjell de siste årene. Ganske så interessert i fotografering en stund, men det har dabbet litt av i det siste. King Kenny har vært min trofaste turkamerat i flere år nå, og han er alltid klar for en ny tur. Han er en intelligent og energisk hund, en flott følgesvenn på turene mine og min beste venn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *