28.04.2024 Søndag / Lillesand

Dette har vært en flott helg.

Lørdagen så fikk jeg tilbringe nesten hele dagen sammen med min datter og mine to barnebarn. Vi var ute hele dagen og kun innom leiligheten min en times tid før de skulle reise hjem.

Vi besøkte Lonestem slik at mitt barnebarn på 4 år kunne se den nye demningen der hun kastet pinner i vannet på ene siden før hun løp over til andre siden for å se pinnen flyte lekende lett nedover elven.

Så gikk vi opp til dagstur-hytta ved Kniben og var der en liten stund, planen var å ta en rast her, men vinden var så isende kald at vi valget å bevege oss nedover mot speider gapahuken på Savemyr. På veien nedover så kom det faktisk ei Røy etter oss, den diltet stille og rolig etter oss nedover turstien. Den var veldig rolig og dette ble en flott natur opplevelse for alle sammen.

Vel oppe ved speideren sin gapahuk så pakket vi ut og satte igang med steking av pannekaker, min datter hadde laget til røren kvelden i forveien. Dette ble en riktig så koselig stund med pannekaker og brettspill ute i det fri.

På vei hjem så gikk vi også opp til den nye delen av ved Heldalstem slik at det kunne kastets litt pinner igjen, før vi ruslet innom Lonestem nok engang på veien hjem.

Tusen takk for en fin fin dag, og tusen takk for at dere vil sette av tid til å være sammen med meg King Kenny ute i naturen 🖤






By Johnsen

Velkommen, dette er en uavhengig "publikasjon" lansert januar 2018 Jeg er en stolt far og bestefar som elsker friluftsliv og å tilbringe tid med hunden min, King Kenny, en Norsk Elghund Sort. Her på bloggen min deler jeg mine erfaringer fra våre turer, litt tips til andre friluftsentusiaster, og forhåpentligvis gi dere inspirasjon til å komme seg ut og nyte vår flotte natur. Jeg har alltid hatt en kjærlighet til naturen, og jeg har tilbrakt mer og mer tid på å loffe rundt i skog og fjell de siste årene. Ganske så interessert i fotografering en stund, men det har dabbet litt av i det siste. King Kenny har vært min trofaste turkamerat i flere år nå, og han er alltid klar for en ny tur. Han er en intelligent og energisk hund, en flott følgesvenn på turene mine og min beste venn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *